خط تولید چرم مصنوعی با روکش PVC
- بوسیله:
- دسته: مقاله هاي متفرقه
- تاریخ: جمعه 30 خرداد 1399
- بازدید: 3589
چرم مصنوعی با روکش پی وی سی، ترکیبی از یک لایه روکش به نام skin و یک لایه اسفنج از جنس pvc که برروی پارچه پوشش داده شده است، می باشد. این محصول تولید شده به این روش همان ظاهر چرم طبیعی را دارد، و از طرف دیگر ارزان تر بوده و مزایای خاص خود را شامل می شود. چرم مصنوعی در صنایع مختلف به صورت روکش به کار می رود که از آن جمله می توان صنایع تولید کفش، کیف، مبل، صندلی خانگی و اداری، تولید پوشاک برشمرد.این محصول در خط تولید چرم مصنوعی هیمورا با کیفیت بسیار بالا تولید شده و عرضه می گردد. از چرم مصنوعی به عنوان کف پوش در ساخت تشک های ورزشی استفاده می شود. از عمده ترین مصرف کنندگان چرم مصنوعی صنایع خودروسازی می باشد که در تولید روکش صندلی، سقف، داشبورد و لایه های داخلی در، در کف پوش کف ماشین و صندوق عقب اتومبیل این محصول را مورد استفاد قرار می دهد.
چرم مصنوعی به عنوان جایگزین چرم طبیعی در بسیاری از صنایع به مقدار زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. دلیل مصرف فراوان و درخواست زیاد برای این نوع چرم، هزینه بالا، پیچیدگی فرآیند، میزان مصرف انرژی بالا در حین تولید، محدودیت حجم تولید و قیمت تمام شده چرم طبیعی نسبت به چرم مصنوعی است. همچنین کیفیت مطلوب چرم مصنوعی و حجم بالای تولید و در نهایت قیمت تمام شده نهایی ارزان، پاسخ گوی نیاز اکثر مصرف کنندگان می باشد. این مسائل و شرایط، تولید این کالا درحجم زیاد و کاربرد آن در صنایع گوناگون و تنوع محصول را تسهیل می کند.
- پودر PVC : پی وی سی یکی از پلیمرهای ترموپلاست بوده که بسته به مواد افزودنی به آن می تواند منعطف یا سخت باشد. درحال حاضر یکی از ارزشمند ترین محصولات پتروشیمی است و در صنایع بسیار زیادی کاربرد فراوان دارد.
- روغن DOP : یا همان دی اکتیل فتالات در داخل کشور توسط پتروشیمی های دولتی و کارخانجات بخش خصوصی تولید می گردد. روغن DOP در صنایع لاستیک و پلاستیک سازی مصرف دارد. این روغن با قدرت بالای نرم کنندگی در صنایع چرم مصنوعی، کفش، رنگ سازی، اسباب بازی، کابل سازی و … کاربرد دارد.
- پایدار کننده های حرارتی : پی وی سی یک پلیمر با طیف وسیعی از خواص مناسب و قیمت نسبتا پایین است که به دلیل وجود کلر در ساختار آن، در برابر آتش مقاومت نشان می دهد. با وجود این پی وی سی مستعد دهیدروکلریناسیون است. تخریب حرارتی یک مشکل جدی در فرآورش پی وی سی است. اگر پی وی سی به روشی پایدار نشود، در دمای فرآیند تجزیه شده و HCL تولید می گردد که خاصیت خورندگی دارد.
- میکسر با سرعت بالا SHR-500C یک ست
- میکسر داخلی X(S)M-110/40 یک ست
- ماشین کمکی عقب کلندر یک ست
- آسیاب SK-Φ610×2030 یک ست
- آسیاب SK-Φ550×1830 یک ست
- کنترل اتوماتیک دما ( هفت گروه )
- اکسترودر صاف کننده یک ست
- تمسه نقاله (چهار نواری )
- کلندر چهار محور یک ست
مصارف و ویژگی های بارز محصول نهایی
- سختی محصول : PHR 60-20
- ضخامت لاستیکی : 0.05-0.5 میلی متر
- عرض محصول تولیدی : 1680 میلی متر
- تولید انواع چرم پی وی سی
- تولید ورق لاستیکی پارچه
- تولید نوار نایلون چسبناک
- تولید چرم چمدان
- تولید پارچه چتر
عواملی که باعث تنوع چرم مصنوعی می شوند
- رنگ چرم : رنگ چرم از جمله بزرگترین فاکتورهایی تنوع است که در همان برخورد اولیه به چشم دیده می شود.
- ضخامت چرم : تنوع ضخامت چرم مصنوعی می تواند از 0.05-0.5 میلی متر متغیر باشد و این خود طیف وسیعی از تنوع را بوجود می آورد.
- طرح چرم : در واقع به کاغذ رلیز که در خط تولید مورد استفاده قرار می گیرد بستگی دارد و با تغییر کاغذ در خط تولید می توان چرمی با طرح جدید تولید کرد.
- کیفیت : از جمله مهم ترین عامل ایجاد تنوع محسوب می شود. چرا که عواملی مثل خشکی و نرمی چرم و همچنین عوامل کاربردی آن مانند استفاده از این محصول در ساخت کیف، مبل ، لباس، کفش و … را در بر گیرد.
- نوع پارچه : نوع پارچه ای که در پشت چرم مصنوعی چسبیده می شود نیز دارای تنوع بسیا رزیادی است که با توجه به درخواست خریدار یا سفارش می توان از انواع پارچه تریکو، نانوون، پارچه شمی، باندی یا پلی استر و … استفاده کرد.
منبع تهیه مطلب : سایت www.himora.net
با تشکر از مدیریت محترم سایت هیمورا برای مطالب مفید و سازنده
برچسب : خط تولید چرم مصنوعی با روکش PVC- خط تولید چرم مصنوعی